Apple hulp aan huis

Hulp op afstand of op locatie
Vakkundig, binnen 24 uur geholpen
Vanaf € 29,95 al geholpen

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Hulp van vakkundige monteurs

Apple heeft een hele lijn aan producten op de markt gebracht, die allen even stijlvol zijn in design en gemakkelijk in gebruik voor iedereen. Met een iMac heeft u een compacte pc waar computer en scherm zijn geïntegreerd. De Macbook is de populaire Apple laptop, waarmee u overal bereikbaar bent en die door het platte model gemakkelijk in gebruik is.

Daarnaast zijn er nog de Apple tablet, de iPad en de smartphone, de iPhone. Bij problemen aan uw Apple apparatuur kunt u gebruikmaken van de handige Apple hulp aan huis dienstverlening van Het Monteurs Team.

Soorten reparaties van Apple apparatuur

Wanneer u Het Monteurs Team inschakelt voor Apple hulp aan huis, dan komt er een vakkundige monteur bij u thuis om uw Apple apparaat te onderzoeken en te repareren. Heeft u last van een trage iMac of werkt deze niet meer goed? De monteur zal een diagnose stellen, wat er precies aan de hand is met uw iMac.

Verhelpen van software problemen, dan zal de monteur software herinstalleren, beter instellen of een upgrade uitvoeren. Het is niet altijd even eenvoudig om de daadwerkelijk oorzaak te vinden van deze problemen. Het Monteurs Team is gespecialiseerd in Windows laptops als Macbooks en kan laptop hulp geven voor al uw laptop problemen.

Wanneer onderdelen defect zijn, dan moet de monteur een iMac reparatie uitvoeren. In sommige gevallen kunnen onderdelen bij een iMac reparatie gerepareerd worden en in andere gevallen moeten onderdelen vervangen worden. Uiteraard zal dit in overleg met u gebeuren.

Ook voor een Macbook reparatie mag u gebruikmaken van de expertise van de monteurs van Het Monteurs Team. Uw Macbook wordt onderzocht op wat de oorzaak van de storing is en het probleem opgelost. Ook hier kan Macbook reparatie softwarematig of hardwarematig zijn. Bij het vervangen van onderdelen maken wij uiteraard gebruik van originele Apple onderdelen. Zo weet u zeker dat de kwaliteit behouden blijft.

Macbook reparatie
Apple hulp aan huis

Mogelijkheden bij Apple hulp aan huis

Wij bieden u een uitgebreide dienstverlening met vakkundige monteurs, een goede analyse van uw Apple apparatuur en een een professionele reparatie. Hierbij hoeft u zelf de deur niet uit. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Wij komen voor Apple hulp aan huis bij u op locatie.

Softwarematige Macbook reparatie of iMac reparatie kunnen wij ook op afstand uitvoeren.

Wij halen uw Apple apparaat bij u thuis op en brengen het apparaat na reparatie weer thuis.

Wilt u Apple hulp aan huis, dan is het gemakkelijk om online of telefonisch een afspraak met ons te maken. Wij komen dan bij u thuis voor reparatie van uw Apple apparatuur. Mocht reparatie langer duren of onderdelen zijn niet direct beschikbaar, dan nemen wij uw Apple apparaat mee en na reparatie wordt het apparaat weer bij u thuisgebracht. Soms is het ook mogelijk dat wij vanop afstand uw iMac of Macbook ‘overnemen’ en zo uw software kunnen instellen, upgraden of (her)installeren.

Computer reparatie Den Bosch

Betrouwbare Apple hulp aan huis

Heeft u problemen met uw Apple apparatuur? Maak dan online of telefonisch een afspraak met Het Monteurs Team. Met onze service blijft uw waardevolle Apple apparatuur veilig in huis en u hoeft voor reparatie niet de deur uit.

Wanneer u uw iMac of Macbook snel weer nodig heeft, dan bieden wij ook de mogelijkheid voor een spoedreparatie binnen 24 uur. Natuurlijk zijn wij ook experts in reparatie van uw Windows en Android apparatuur.

De tarieven van onze diensten:

Hulp op afstand

29,95

  • U wordt sneller geholpen
  • Ideaal voor onderhoud
  • Lossen wij de problemen indien mogelijk op afstand op
  • Installeren software
Ophalen en brengen

35,-

  • Uw apparaat wordt opgehaald
  • Stellen wij het probleem vast
  • Bespreken we de kosten
  • Als uw apparaat gereed is wordt het teruggebracht

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar