Computer installatie

Laat u vandaag nog helpen

Ben je in het bezit gekomen van een nagelnieuwe computer of laptop? Dat is wel een felicitatie waard! Eenmaal thuisgekomen of aangekomen op je werk en vraag je je misschien af waar toch al die kabeltjes in moeten, wat je moet antwoorden op de verschillende vragen die op je scherm verschijnen of hoe je bijvoorbeeld je printer koppelt. Geen paniek, onze ervaren monteurs kunnen je bij al deze zaken gewoon bij je thuis of op de zaak helpen.

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Computer reparatie Den Bosch

De computer-installatie, wat kunnen we voor je doen?

Er komt heel wat bij kijken voor je een nieuw gekochte computer helemaal in gebruik kunt nemen. Wat kunnen we hierin voor je betekenen? Heel wat, bijvoorbeeld:

 • We sluiten de computer aan. Uiteraard laten we je zien waar de kabeltjes in moeten worden gestoken en waar ze allemaal voor zijn.
 • We zorgen voor de installatie van het besturingssysteem (afhankelijk van de gekochte computer: Windows of Mac OS) en zorgen dat alles juist wordt geconfigureerd.
 • Andere software die je wil gebruiken wordt geïnstalleerd en geconfigureerd. Denk bijvoorbeeld aan een Officepakket, een webbrowser, e.d.
 • We sluiten eventuele andere hardware aan (bijvoorbeeld een printer, scanner, muis, toetsenbord) en installeren de juiste software om al deze apparaten te laten werken.
 • We kijken naar jouw persoonlijke voorkeuren en stellen alles zoveel mogelijk naar jouw wens in.

Een afspraak in 3 eenvoudige stappen

01.
U maakt een afspraak

U kunt gemakkelijk online of telefonisch een afspraak maken.

02.
Afspraakbevestiging

Binnen 24 uur ontvangt u een bevestiging.

03.
U word geholpen

De monteur helpt u op de afgesproken datum en tijd.

Computer-installatie door Het Monteurs Team

Wil je zeker zijn van een goede, veilig en juist uitgevoerde installatie en een optimaal geconfigureerde computer? Laat dit karwei dan over aan onze ervaren en professionele IT-monteur. Onze monteurs hebben er verstand van en zorgen voor een goed werkend systeem.

Je kunt ons voor vragen en afspraken bellen op 085 – 047 0734 (op werkdagen tussen 08:30 uur en 18:00 uur). Je kunt ook via ons online aanvraagformulier een afspraak maken.

Stellen van een diagnose

Voordat we u computer of laptop sneller kunnen maken zal er is een diagnose worden gesteld. Wij zullen samen met u gaan kijken naar de beste oplossingen. Hierbij worden de kosten uiteraard duidelijk besproken van te voren.

Wat zijn onze tarieven?

Bij Het Monteurs Team werken we met vaste prijzen. De kosten worden duidelijk van te voren besproken, zodat u niet voor verassingen komt te staan. De meeste problemen worden bij ons binnen een uur of twee uur opgelost. U kunt hulp krijgen op afstandop locatie of uw apparaat laten halen of brengenOok ben je niet verplicht om lid te worden bij ons. Je kunt gewoon een opdracht plaatsen zonder ergens aan vast te zitten

Hulp op afstand

29,95

 • U wordt sneller geholpen
 • Ideaal voor onderhoud
 • Lossen wij de problemen indien mogelijk op afstand op
 • Installeren software
Ophalen en brengen

35,-

 • Uw apparaat wordt opgehaald
 • Stellen wij het probleem vast
 • Bespreken we de kosten
 • Als uw apparaat gereed is wordt het teruggebracht

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar