Computer loopt vast

Laat u vandaag nog helpen

Stel je eens voor, je bent op je computer aan het werk en ineens lijkt het alsof er niets meer reageert. Het indrukken van toetsen heeft geen resultaat. Ook het klikken met de muis biedt geen soelaas, soms is zelfs de muisaanwijzer ‘bevroren’ of helemaal verdwenen. Na vele minuten wachten weet je het zeker: je computer is vastgelopen. Wat is de oorzaak en wat kun je eraan laten doen?

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Computer reparatie Den Bosch

De computer loopt vast, wat kun je doen?

Loopt je computersysteem of laptop vast en wil je dit oplossen? Onze ervaren monteurs gaan na wat de oorzaken zijn van de vastlopende PC en zorgen voor een juiste en professionele oplossing. Uiteraard eentje die het probleem in de toekomst zoveel mogelijk voorkomt.

Een computer loopt niet zomaar vast

Het is belangrijk om de oorzaak van het vastlopen van een computer vast te stellen. Er kunnen namelijk meerdere oorzaken zijn, en die vragen uiteraard ook om verschillende oplossingen. Onze ervaren monteurs weten hoe de problemen in kaart gebracht kunnen worden en hoe in al die gevallen gehandeld dient te worden. Om maar eens een aantal mogelijke problemen te noemen:

 • De ventilator van de computer is defect, waardoor de temperatuur in de computer te hoog oploopt. Te hoge temperaturen maken je systeem trager en ze kunnen fatale storingen veroorzaken.
 • Er heeft zich te veel stof in de computerkast opgehoopt, waardoor de temperatuur te hoog wordt.
 • Het computergeheugen is corrupt.
 • Er is een softwareprogramma vastgelopen.
 • Een softwareprogramma heeft conflicten veroorzaakt in het interne geheugen.

Een afspraak in 3 eenvoudige stappen

01.
U maakt een afspraak

U kunt gemakkelijk online of telefonisch een afspraak maken.

02.
Afspraakbevestiging

Binnen 24 uur ontvangt u een bevestiging.

03.
U word geholpen

De monteur helpt u op de afgesproken datum en tijd.

De oplossing: Het Monteurs Team

Je laptop of computer loopt vast? Dat is een probleem dat je goed, veilig en snel wil laten oplossen? Neem voor vragen of het plannen van een afspraak contact op met Het Monteurs Team. Op werkdagen bel je ons tussen 08:30 uur en 17:00 uur op telefoonnummer 085 – 047 0734. Je kunt ook een afspraak maken via ons online aanvraagformulier

Stellen van een diagnose

Voordat we u computer of laptop sneller kunnen maken zal er is een diagnose worden gesteld. Wij zullen samen met u gaan kijken naar de beste oplossingen. Hierbij worden de kosten uiteraard duidelijk besproken van te voren.

Wat zijn onze tarieven?

Bij Het Monteurs Team werken we met vaste prijzen. De kosten worden duidelijk van te voren besproken, zodat u niet voor verassingen komt te staan. De meeste problemen worden bij ons binnen een uur of twee uur opgelost. U kunt hulp krijgen op afstandop locatie of uw apparaat laten halen of brengenOok ben je niet verplicht om lid te worden bij ons. Je kunt gewoon een opdracht plaatsen zonder ergens aan vast te zitten

Hulp op afstand

29,95

 • U wordt sneller geholpen
 • Ideaal voor onderhoud
 • Lossen wij de problemen indien mogelijk op afstand op
 • Installeren software
Ophalen en brengen

35,-

 • Uw apparaat wordt opgehaald
 • Stellen wij het probleem vast
 • Bespreken we de kosten
 • Als uw apparaat gereed is wordt het teruggebracht

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar