Het opschonen van je computer

Laat u vandaag nog helpen

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Een complete check van je hele systeem

Een trager systeem? Vervelende foutmeldingen? Dat komt vaak door teveel bestanden op je computer of in het computergeheugen. Regelmatig opschonen is een goede oplossing. Onze ervaren monteurs weten precies welke bestanden noodzakelijk zijn of verwijderd kunnen worden. Het resultaat: een opgeschoond, sneller systeem.

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

In verschillende stappen naar een opgeschoonde PC

Onze werkwijze bestaat uit drie belangrijke punten:

 • Welke gegevens zijn er verzameld? Je computer verzamelt niet alleen jouw persoonlijke bestanden (teksten, foto’s), maar ook cookies, downloads, e.d. Vaak worden er bij verschillende installaties allerlei extra’s geïnstalleerd, die je mag uitproberen. Dat kost natuurlijk ruimte. Je systeem vertraagt, er is niet voldoende ruimte voor nieuwe zaken.
 • Zijn er overtollige programma’s? Misschien heb je ooit programma’s geïnstalleerd die inmiddels niet meer gebruikt worden. Gewoon verwijderen is vaak onvoldoende, er kunnen allerlei tijdelijke, verborgen bestanden op de harde schijf zijn achtergebleven. Onze ervaren monteurs weten precies hoe je de overtollige bestanden kunt opsporen en verwijderen. Er blijft een snellere computer met een opgeschoonde harde schijf over.
 • Zijn er updates voor je Windows- of Apple-systeem? Er wordt ook gekeken naar eventuele updates voor je besturingssysteem (Windows, MacOS), belangrijk voor de prestaties en veiligheid. Door de installatie van updates kun je weer veilig op een opgeruimde computer aan de slag. Dat is een prettig gevoel, je bent meteen van hinderlijke foutmeldingen af.

Volle harde schijf

De harde schijf bevat alle noodzakelijke bestanden. Met een uitgekiend systeem wordt in de gaten gehouden waar alles staat. Door verwijderen van bestanden ontstaan er kleine lege ruimtes. Nieuwe bestanden passen hierin vaak niet en worden daardoor in stukjes geplaatst, verspreid over de harde schijf. Dit heet: ‘fragmentatie’. Het verwerken van dergelijke bestanden duurt steeds langer. Defragmentatie is noodzakelijk om alles weer netjes bij elkaar te zetten: dat scheelt flink in de snelheid.

Onze monteurs weten hoe dit defragmenteren werkt en zoeken naar overtollige bestanden. Dat scheelt in ruimte op de harde schijf en voorkomt onnodig geheugengebruik. Het zorgt voor overzicht, je PC vindt alles sneller terug.

Computer reparatie Den Bosch

Wij kunnen u helpen met het opschonen van je computer

Onze professionele monteurs hebben de kennis om je optimaal van dienst te zijn. We komen graag bij je langs om de problemen te inventariseren. De harde schijf te vol, het systeem te traag, of lastige foutmeldingen? Voor ons is dat allemaal geen probleem. We gaan voor je op zoek en weten hoe en wat er opgeschoond moet worden.

De tarieven van onze diensten:

Hulp op afstand

29,95

 • U wordt sneller geholpen
 • Ideaal voor onderhoud
 • Lossen wij de problemen indien mogelijk op afstand op
 • Installeren software
Ophalen en brengen

35,-

 • Uw apparaat wordt opgehaald
 • Stellen wij het probleem vast
 • Bespreken we de kosten
 • Als uw apparaat gereed is wordt het teruggebracht

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar