Computer sneller maken

Snel en vakkundig
Hulp op locatie mogelijk
Binnen 24 uur geholpen

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Je pc word vaak ongemerkt traag

Misschien is het je ook opgevallen: je computer lijkt steeds trager te worden. Waar vroeger het startscherm in een oogwenk in beeld kwam lijkt het nu veel langer te duren voor je aan de slag kunt. Dit is niet alleen een probleem voor Windows-computers, ook Apple-systemen kunnen hier last van hebben.

Hoe komt dit en vooral: wat kun je eraan doen om je computer sneller te maken?

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe kun je de computer sneller maken?

De mogelijkheden om een goede en veilige backup te maken zijn:

 • De computer opschonen. Uw computer een goede servicebeurt geven en ontdoen van overbodige en schadelijke software kan soms al een boel schelen bij een trage computer.
 • Uw computer opnieuw installeren. Veruit de meest effectieve manier om de software op uw computer schoon te maken is door Windows opnieuw te installeren. U kunt dit zelf doen, maar het ook uitbesteden aan Het Monteurs Team.
 • Het werkgeheugen vervangen. Als uw computer regelmatig tegen de limiet van het werkgeheugen aanloopt wordt de pc of laptop traag. Een uitbreiding van het werkgeheugen is dan een goede investering.
 • De harde schijf vervangen door een SSD. De voornaamste reden is de enorme snelheidswinst die uw computer boekt, soms tot wel 10 keer zo snel als voorheen. Een SSD upgrade is mogelijk voor vrijwel alle pc’s, laptops en Macs.

Waarom is de computer zo traag?

Het trager worden van de computer of laptop kan verschillende oorzaken hebben. Bij het installeren van programma’s worden regelmatig allerlei ‘extra’s’ op de harde schijf van de computer gezet. Denk aan aanbiedingen, proefversies van pakketten waarvan men hoopt dat je die ook gaat aanschaffen. Ook als je zelf programma’s hebt verwijderd kunnen er restbestanden achterblijven.

Door diverse toepassingen worden er allerlei gegevens verzameld in speciale bestandjes. Dat kan handig zijn als je die toepassingen veel gebruikt. Zo niet, dan staan ze in de weg en nemen kostbare geheugenruimte in beslag. Dat heeft natuurlijk gevolgen voor de snelheid van je systeem. Wil je dit oplossen? Wij hebben de specialisten en de kennis om door een gerichte opschoonbeurt je computersysteem weer sneller te maken.

Wat is er precies aan de hand?

Als je computer of laptop een stuk trager is geworden dan voorheen, dan is het belangrijk vast te stellen waar dat precies door komt. Onze ervaren monteurs brengen de problemen in kaart en laten je zien welke ongebruikte programma’s beter verwijderd kunnen worden. Netjes opruimen van overtollige programma’ s en bestanden zal je computer of laptop weer sneller en efficiënter maken.

De deskundige aanpak van onze monteurs om je systeem snel en up-to-date te maken (en houden) zorgt voor de oplossing van je probleem.

Back-up-maken-vergeten
Computer reparatie Den Bosch

Wij kunnen u helpen met sneller maken van je computer

De opties om u hierbij te kunnen helpen zijn hulp op locatie of je apparaat laten ophalen. We kunnen ook hulp op afstand verlenen, maar persoonlijk contact heeft hierbij onze voorkeur om een goede diagnose te kunnen stellen.

De tarieven van onze diensten:

Hulp op afstand

29,95

 • U wordt sneller geholpen
 • Ideaal voor onderhoud
 • Lossen wij de problemen indien mogelijk op afstand op
 • Installeren software
Ophalen en brengen

35,-

 • Uw apparaat wordt opgehaald
 • Stellen wij het probleem vast
 • Bespreken we de kosten
 • Als uw apparaat gereed is wordt het teruggebracht

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar