Sneller maken van je PC

Laat u vandaag nog helpen

Misschien is het je ook opgevallen: je computer lijkt steeds trager te worden. Waar vroeger het startscherm in een oogwenk in beeld kwam lijkt het nu veel langer te duren voor je aan de slag kunt. Dit is niet alleen een probleem voor Windows-computers, ook Apple-systemen kunnen hier last van hebben. Hoe komt dit en vooral: wat kun je eraan doen?

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Computer reparatie Den Bosch

Op welke manieren kan ik mijn computer of laptop versnellen?

Computer opschonen

Uw computer een goede servicebeurt geven en ontdoen van overbodige en schadelijke software kan soms al een boel schelen bij een trage computer.

Computer opnieuw installeren

Veruit de meest effectieve manier om de software op uw computer schoon te maken is door Windows opnieuw te installeren. U kunt dit zelf doen, maar het ook uitbesteden aan Het Monteurs Team.

Werkgeheugen vervangen

Als uw computer regelmatig tegen de limiet van het werkgeheugen aanloopt wordt de pc of laptop traag. Een uitbreiding van het werkgeheugen is dan een goede investering.

Harde schijf vervangen door SSD.

De voornaamste reden is de enorme snelheidswinst die uw computer boekt, soms tot wel 10 keer zo snel als voorheen. Een SSD upgrade is mogelijk voor vrijwel alle pc’s, laptops en Macs.

Waarom is de computer zo traag?

Het trager worden van de computer of laptop kan verschillende oorzaken hebben. Bij het installeren van programma’s worden regelmatig allerlei ‘extra’s’ op de harde schijf van de computer gezet. Denk aan aanbiedingen, proefversies van pakketten waarvan men hoopt dat je die ook gaat aanschaffen. Ook als je zelf programma’s hebt verwijderd kunnen er restbestanden achterblijven.

Door diverse toepassingen worden er allerlei gegevens verzameld in speciale bestandjes. Dat kan handig zijn als je die toepassingen veel gebruikt. Zo niet, dan staan ze in de weg en nemen kostbare geheugenruimte in beslag. Dat heeft natuurlijk gevolgen voor de snelheid van je systeem. Wil je dit oplossen? Wij hebben de specialisten en de kennis om door een gerichte opschoonbeurt je computersysteem weer sneller te maken.

Een afspraak in 3 eenvoudige stappen

01.
U maakt een afspraak

U kunt gemakkelijk online of telefonisch een afspraak maken.

02.
Afspraakbevestiging

Binnen 24 uur ontvangt u een bevestiging.

03.
U word geholpen

De monteur helpt u op de afgesproken datum en tijd.

Wat is er precies aan de hand?

Als je computer of laptop een stuk trager is geworden dan voorheen, dan is het belangrijk vast te stellen waar dat precies door komt. Onze ervaren monteurs brengen de problemen in kaart en laten je zien welke ongebruikte programma’s beter verwijderd kunnen worden. Netjes opruimen van overtollige programma’ s en bestanden zal je computer of laptop weer sneller en efficiënter maken.

De deskundige aanpak van onze monteurs om je systeem snel en up-to-date te maken (en houden) zorgt voor de oplossing van je probleem.

Stellen van een diagnose

Voordat we u computer of laptop sneller kunnen maken zal er is een diagnose worden gesteld. Wij zullen samen met u gaan kijken naar de beste oplossingen. Hierbij worden de kosten uiteraard duidelijk besproken van te voren.

Wat zijn onze tarieven?

Bij Het Monteurs Team werken we met vaste prijzen. De kosten worden duidelijk van te voren besproken, zodat u niet voor verassingen komt te staan. De meeste problemen worden bij ons binnen een uur of twee uur opgelost. U kunt hulp krijgen op afstandop locatie of uw apparaat laten halen of brengenOok ben je niet verplicht om lid te worden bij ons. Je kunt gewoon een opdracht plaatsen zonder ergens aan vast te zitten

Hulp op afstand

29,95

  • U wordt sneller geholpen
  • Ideaal voor onderhoud
  • Lossen wij de problemen indien mogelijk op afstand op
  • Installeren software
Ophalen en brengen

35,-

  • Uw apparaat wordt opgehaald
  • Stellen wij het probleem vast
  • Bespreken we de kosten
  • Als uw apparaat gereed is wordt het teruggebracht

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar