Hulp op afstand

Binnen 24 uur geholpen
Betrouwbaar en vakkundig
Al geholpen vanaf € 29,95

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Wat zijn hiervan de kosten?

Laat een vakkundige monteur u helpen met uw computerproblemen op afstand.

Bij ‘Hulp op Afstand’ logt één van onze experts op afstand in op je computer. Uiteraard nadat je hier specifiek toestemming voor hebt gegeven. Hier gebruiken wij het programma AnyDesk voor.

Tijdens de sessie kun je met de expert meekijken en zie je precies hoe de expert de problemen op je computer oplost. Aan het einde van de sessie logt de expert weer uit en kan de computer niet meer op afstand bestuurd en/of bekeken worden.

Voordat de expert alle vragen en problemen op afstand oplost, neemt de expert eerst telefonisch contact met je op na het maken van de afspraak. De expert helpt je met het opstarten van de AnyDesk sessie. Tijdens de gehele sessie blijft de expert met je aan de telefoon.

Nadat de monteur u geholpen heeft ontvang je een factuur van ons per mail. De betaling vind aan het eind plaats d.m.v. een iDeal betaalknop in de mail of per pin betaling. In enkele gevallen kunnen we je verzoeken om het bedrag contant af te rekenen op locatie.

Bij ons ben je niet verplicht om lid te worden om gebruik te maken van onze diensten. Je zit dus nergens aan vast.

Het Monteurs Team staat voor persoonlijke service. Wij helpen consumenten en bedrijven met computerhulp en elektrotechnische vraagstukken.

Zodra u een aanvraag doet voor hulp, gaan we opzoek naar een ervaren monteur die de juiste ervaring heeft. Zo weten we zeker u goed geholpen word.

Bij twijfels of vragen, bel of chat gerust. We helpen je graag verder.

Onze vakkundige monteurs direct beschikbaar

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar