Internet aansluiten

Laat u vandaag nog helpen

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Een nieuwe internet verbinding

Voor de één is het internet aansluiten een fluitje van een cent, maar er zijn ook veel mensen die hier als een berg tegenop zien. U krijgt bij het afsluiten van een internetabonnement vaak wel een pakket mee met een modem en kabels, maar probeert u hier als leek maar eens de weg in te vinden. Mede voor deze mensen, maar ook voor diegene die vol goede moed is begonnen maar er niet komt, staat Het Monteurs Team klaar.

Wij helpen u bij het aansluiten van uw internet, zodat u snel kunt beginnen met surfen en e-mailen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat heeft u nodig voor een goede internetaansluiting?

Voor een internetaansluiting krijgt u te maken met een modem en eventueel een router. Het komt ook vaak voor dat de router in de modem is geïntegreerd. Verder zult u enkele kabels tegenkomen. Als u nog helemaal geen internetsignaal in huis heeft, dan heeft u ook een wandcontactdoos nodig. Hier wordt de modem en vaak ook televisie en vaste telefoon op aangesloten. Dit zal overigens vaak al aanwezig zijn van een vorige internetverbinding.

Wilt u voor het internet aansluiten deskundige ondersteuning van Het Monteurs Team? Dan is het belangrijk dat u het volgende in huis heeft:

Een internetverbinding dat actief is.
 Een modem.
Een router (de modem en router kunnen ook uit één apparaat bestaan).
Kabel van de router naar de pc of laptop, ook wel UTP-kabel genoemd.
Pc, laptop of een ander mobiel apparaat.

Wifi valt steeds weg

Een actieve internetverbinding

Een actieve internetverbinding betekent dat u een abonnement heeft afgesloten bij een internetprovider. Zonder een abonnement heeft u sowieso geen internet. Het kan zijn dat u nog een wandcontactdoos moet installeren om daadwerkelijk het signaal in huis te krijgen. Hierbij kunnen wij u helpen.

Wij zullen voor u checken of u een actief internetsignaal heeft. Ontbreekt dit? Soms is het nodig om het internetsignaal te activeren contact op te nemen met de provider. Bij dit alles zullen wij u begeleiden.

Modem en router

De modem wordt verbonden met de wandcontactdoos en zal het signaal ontvangen. Bij de eerste keer het internet aansluiten zult u vaak de modem met de UTP-kabel aan uw pc of laptop moeten verbinden. Zo kunt u gemakkelijk een (bedrade) internetverbinding opzetten. Niet altijd kan de verbinding met een standaard besturingssysteem van uw Windows-pc of iMac worden opgezet. U dient dan extra software te installeren. Wij zijn hier goed in thuis en zorgen dat uw software goed ingesteld wordt. Als er een internetverbinding is opgezet, wordt de router geïnstalleerd. De router zorgt ervoor dat u overal in uw huis kunt genieten van draadloos internet. Ook dit kan een lastige klus zijn, maar ook hiermee hebben wij veel ervaring.

Computer reparatie Den Bosch

Uw internet aansluiten? Neem contact met ons op

Heeft u problemen met het aansluiten van uw internet? Of wilt u zeker zijn dat uw internet goed is aangesloten? Neemt u dan contact op met Het Monteurs Team. Wij bestaan uit een team van vakkundige monteurs die ruime ervaring hebben met het aansluiten van internetverbindingen. Als wij bij u vertrekken weet u zeker dat u een goed werkende internetverbinding heeft. Naast internet aansluiten, mag u van ons hulp verwachten bij al uw andere hardware- en softwareproblemen. Daarbij maakt het niet uit of u gebruikt maakt van Windowsapparatuur of een iMac of Macbook.

U kunt met ons telefonisch een afspraak maken, maar het is ook heel gemakkelijk om online een afspraak in te plannen.

De tarieven van onze diensten:

Hulp op afstand

29,95

  • U wordt sneller geholpen
  • Ideaal voor onderhoud
  • Lossen wij de problemen indien mogelijk op afstand op
  • Installeren software
Ophalen en brengen

35,-

  • Uw apparaat wordt opgehaald
  • Stellen wij het probleem vast
  • Bespreken we de kosten
  • Als uw apparaat gereed is wordt het teruggebracht

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar