Hulp bij internet problemen

Laat u vandaag nog helpen

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Een internet storing op een moment dat het niet uitkomt

Het overgrote deel van de Nederlanders is aangesloten op het internet. Internet heeft het leven van veel mensen gemakkelijker gemaakt. U heeft toegang tot vele diensten en dit kan u veel tijd besparen. Veel mensen zijn zelfs afhankelijk van internet, doordat zij bijvoorbeeld thuiswerken. Wanneer u internet problemen heeft, dan kan dit zeer hinderlijk zijn. U kunt last hebben van traag internet, maar het kan ook zijn dat de internetverbinding helemaal is weggevallen. Het oplossen van internet problemen vergt wel enige kennis.

U kunt daarom altijd een afspraak maken met Het Monteurs Team. Een monteur zal uw internetverbinding goed nakijken, zodat de oorzaak van uw internet problemen wordt gevonden en wij u weer snel aan een internetverbinding kunnen helpen.

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bij wat voor internetproblemen kunnen we u helpen?

Internet aansluiten

Het aansluiten van internet

Wifi installeren

Het verbeteren van de Wifi

Wifi valt steeds weg

Het installeren van een nieuwe pc

Traag internet

Niets is zo vervelend om minutenlang te wachten tot een website is geladen. Wanneer internet langzamer is dan normaal, dan kunnen hier diverse oorzaken de reden hiervoor zijn. Traag internet kan aan de internetprovider liggen, maar ook aan uw wifi verbinding, de router of het signaal kan niet overal ontvangen worden. Er zijn dus nogal wat zaken die u moet langsgaan om de daadwerkelijke oorzaak te vinden van traag internet. Soms moet u kanalen anders instellen of een acces point installeren, maar soms kan de oorzaak ook liggen aan software op uw pc of laptop.

U moet dus wel weten wat u moet doen. Wanneer u ons inschakelt, dan onderzoeken wij alle mogelijke oorzaken van traag internet en zorgen ervoor dat uw internet weer de normale snelheid krijgt. Het voordeel is dat u de deur niet uit hoeft, want wij komen gewoon bij u langs om het internet ter plekke na te kijken.

Internet traag

Geen internet

Een veel voorkomend probleem is het feit dat er helemaal geen internet is maar uw pc of laptop geeft wel aan dat er een wifi-verbinding is. In dit geval is het belangrijk om te controleren of uw modem wel een internetsignaal ontvangt. Dit kunt u het beste testen door de modem rechtstreeks met uw pc te verbinden. Heeft u dan nog steeds geen internet? Dan ligt het probleem aan uw provider en moet u uw provider contacteren. Ontvangt u wel internet rechtstreeks op de modem, dan is er waarschijnlijk iets mis met uw router.

Als u na het resetten van de router nog steeds geen internet kunt ontvangen, dan moeten er instellingen in de router aangepast worden. Dit zal niet voor iedereen duidelijk zijn hoe dit aangepakt moet worden. Gelukkig hebben wij vakkundige monteurs in dienst die precies weten hoe dit moet. Wanneer u onze monteur laat langskomen, zult u weer spoedig internet ontvangen.

Computer reparatie Den Bosch

Laat Het Monteurs Team uw internet problemen oplossen

Een goed werkende internetverbinding kan soms goud waard zijn. Internet problemen kunt u er dan helemaal niet bij gebruiken. Vooral niet omdat er zoveel oorzaken kunnen zijn. Het kan de wifi zijn, de modem, de router of software op uw pc. Wat de oorzaak ook is en of u nu een Windowssysteem heeft of een Apple systeem, u kunt voor hulp altijd contact met ons opnemen voor een afspraak.

Dit kan telefonisch of online en zelfs al binnen 24 uur. Wij zorgen voor een goed werkende internetverbinding, zodat u nooit te lang met traag of zonder internet zit.

Wat zijn onze tarieven?

Hulp op afstand

29,95

  • U wordt sneller geholpen
  • Ideaal voor onderhoud
  • Lossen wij de problemen indien mogelijk op afstand op
  • Installeren software
Ophalen en brengen

35,-

  • Uw apparaat wordt opgehaald
  • Stellen wij het probleem vast
  • Bespreken we de kosten
  • Als uw apparaat gereed is wordt het teruggebracht

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar