Laptop hulp

Hulp op afstand of op locatie
Vakkundig, binnen 24 uur geholpen
Vanaf € 29,95 al geholpen

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Professioneel geholpen

In tegenstelling tot een pc, heeft u met een laptop een handige mobiele computer die u overal mee naartoe kunt nemen. Maar met een laptop kunt u wel andere problemen krijgen dan een pc. Dit heeft er vooral mee te maken dat er andere soort interne hardware wordt gebruikt en dat de hardware in een beperkte ruimte zit opgeborgen.

Heeft u behoefte aan laptop hulp? Laat de vakkundige monteurs van Het Monteurs Team dan bij u thuis langskomen om alle problemen met uw laptop op te lossen.

Veel voorkomende laptop problemen

Softwarematig kunt u met een laptop dezelfde problemen ondervinden als met een pc. Denk daarbij aan het traag worden van het besturingssysteem of softwareprogramma’s, problemen met het updaten van het besturingssysteem of virussen die uw systeem ontregelen.

Hardwarematig kunt bij een laptop specifieke problemen ondervinden, die u bij een pc niet heeft:
De accu van de laptop raakt snel leeg of laadt helemaal niet meer op.
De laptop wordt snel heet en er kan zelfs een brandlucht ontstaan.
USB poorten werken niet meer.
Specifieke problemen met uw scherm of toetsenbord.

Het is niet altijd even eenvoudig om de daadwerkelijk oorzaak te vinden van deze problemen. Het Monteurs Team is gespecialiseerd in Windows laptops als Macbooks en kan laptop hulp geven voor al uw laptop problemen.

Laptop problemen

Hoe werkt laptop hulp van Het Monteurs Team?

Wanneer u problemen heeft met uw laptop, of u wilt uw laptop opschonen of sneller maken, dan maakt u eenvoudig online of telefonisch een afspraak met Het Monteurs Team. Een vakkundige monteur komt dan bij u langs. Het belangrijkste is om een diagnose te stellen van het probleem. Pas dan kan het probleem goed aangepakt worden. Wanneer er hardware defect is, is het heus niet zo dat u een nieuwe laptop moet kopen. Vaak kan de monteur nog een reparatie uitvoeren. Wanneer reparatie niet meer mogelijk is, dan wordt uiteraard in overleg met u het betreffende onderdeel vervangen. U kunt de monteur ook inschakelen voor het updaten en opschonen van de laptop en het verwijderen van virussen en schadelijke software.

Wanneer het niet mogelijk is om reparatie of laptop hulp bij u thuis te voltooien, dan nemen wij uw laptop mee naar onze werkplaats. Wanneer uw laptop weer in orde is, brengen wij deze weer bij u thuis.

Computer reparatie Den Bosch

Vertrouw uw laptop toe aan Het Monteurs Team

Of u nu professioneel hulp heeft bij het installeren, updaten of opschonen of dat u serieuze hardware problemen heeft, u mag bij Het Monteurs Team een uitstekende dienstverlening verwachten. De optimale dienstverlening ziet u natuurlijk al terug aan het feit dat wij bij u thuis langskomen. U hoeft de deur dus niet uit.

Wanneer u helemaal niet zonder laptop kan, dan mag u ook gebruikmaken van onze spoeddienst. U wordt dan binnen 24 uur geholpen. Maak voor laptop hulp daarom online of telefonisch een afspraak met Het Monteurs Team.

De tarieven van onze diensten:

Hulp op afstand

29,95

  • U wordt sneller geholpen
  • Ideaal voor onderhoud
  • Lossen wij de problemen indien mogelijk op afstand op
  • Installeren software
Ophalen en brengen

35,-

  • Uw apparaat wordt opgehaald
  • Stellen wij het probleem vast
  • Bespreken we de kosten
  • Als uw apparaat gereed is wordt het teruggebracht

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar