Macbook reparatie

Hulp op locatie of laat uw apparaat ophalen
Vakkundig, binnen 24 uur geholpen
Vanaf € 29,95 al geholpen

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Een Macbook is een laptop van Apple en blinkt uit in design. Een Macbook is plat en compact en kan hierdoor gemakkelijk op iedere locatie gebruikt worden. Tegelijkertijd werkt uw Macbook goed samen met al uw overige Apple apparatuur, zoals een iPad of een iPhone. Wanneer u problemen ervaart met uw Macbook, dan kan dit zowel aan uw software als hardware liggen. Maar heeft u geen idee hoe u hier achter komt of hoe u één en ander kunt herstellen?

Neem voor een Macbook reparatie dan contact met Het Monteurs Team op. Uw probleem zal dan snel verholpen worden.

Macbook problemen

Hoe mooi en handig een Macbook ook is, als deze defect is of u heeft er problemen mee, dan is dit erg hinderlijk. Vooral als u uw Macbook veel gebruikt. Wordt uw Macbook erg traag of reageert bepaalde software niet meer zoals het moet? De vakkundige monteurs van Het Monteurs Team hebben veel kennis van en ervaring met een Macbook om u goed verder te helpen met:

Macbook opschonen, zodat u weer vrije ruimte op de harde schijf krijgt.

Uitvoeren van een Macbook upgrade, bijvoorbeeld het inbouwen van een snelle SSD. Zo hoeft u  geen nieuw systeem te kopen.

Vervangen van hardware onderdelen, dit is vaak lastig te achterhalen en u bent misschien bang dat u garantie verliest bij het openen van uw Macbook? Bij een Macbook reparatie zal de Macbook geopend moeten worden om te zien of onderdelen nog te repareren zijn.

Macbook upgrade
Macbook herstellen

Reparatiemogelijkheden bij Macbook herstellen

Als u voor een Macbook herstellen een afspraak maakt met Het Monteurs Team, dan bieden wij u diverse mogelijkheden voor Macbook reparatie:

Wij komen voor Macbook reparatie bij u op locatie.

In sommige gevallen kunnen wij uw Macbook herstellen vanop afstand.

Wij halen uw Macbook bij u thuis op en brengen deze na reparatie weer terug.

Mocht overduidelijk blijken dat u een softwareprobleem heeft met uw Macbook, dan kunnen wij op afstand uw Macbook overnemen en uw software herstellen, herinstalleren of uw Macbook upgraden. In het geval dat er reparatie uitgevoerd moet worden, komen wij bij u op locatie. In sommige gevallen is het nodig om uw Macbook mee te nemen, maar brengen deze altijd weer bij u terug als deze gerepareerd is.

Computer reparatie Den Bosch

Macbook reparatie door Het Monteurs Team

Welke problemen u ook ondervindt met uw Macbook, onze professionele monteurs helpen u hier graag mee en bieden een uitstekende dienstverlening bij u op locatie. Ook repareren wij uw iPhone of iPad en hebben alle expertise in huis voor reparatie van uw Windows en Android apparatuur.

Een afspraak maken gaat heel gemakkelijk online of telefonisch en ook voor spoedreparaties kunt u bij ons terecht.

De tarieven van onze diensten:

Hulp op afstand

29,95

  • U wordt sneller geholpen
  • Ideaal voor onderhoud
  • Lossen wij de problemen indien mogelijk op afstand op
  • Installeren software
Ophalen en brengen

35,-

  • Uw apparaat wordt opgehaald
  • Stellen wij het probleem vast
  • Bespreken we de kosten
  • Als uw apparaat gereed is wordt het teruggebracht

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar