Overstappen naar de cloud? Dat kan met Office 365 zakelijk!

Laat u vandaag nog helpen

Wij zijn de expert op het gebied van Office 365 migraties. Wij zorgen voor een veilige en zorgeloze transitie naar de ‘cloud’. 

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Computer reparatie Den Bosch

De voordelen van Office 365 zakelijk

Toegankelijk

Werk vanaf vrijwel elke locatie met de vertrouwde Office 365 toepassingen en deel gemakkelijk emails en bestanden met uw collega's. U kunt over en altijd efficiënt werken op pc, tablet en mobiel.

Updates

U heeft altijd de nieuwste versie van Office 365 ter beschikking. Met de bijgeleverde Exchange server blijft iedereen gesynchroniseerd dankzij e-mail en gedeelde agenda's die over toegankelijk zijn.

Kosten

U verlaagt aanzienlijk uw ICT-kosten. U betaalt alleen wat u nodig heeft. Bovendien is Office 365 per gebruiker zeer betaalbaar en gemakkelijk schaalbaar.

Wat is Office 365?

Office 365 voor zakelijk gebruik is een Microsoft abonnementen dienst. Office 365 is een complete oplossing voor bedrijven.  U kunt met Office 365 volledig in de cloud werken. Het maakt niet uit vanaf welke locatie u inlogt, u kunt ten alle tijden bij uw email, contactpersonen, agenda en alle data.

De volgende diensten behoren onder andere tot Office 365 zakelijk:

  • Hosted mail Exchange ( 50GB Postvak) per gebruiker
  • Onedrive zakelijk cloud opslag ( 1TB) per gebruiker
  • Alle apps zoals Excel - Word - Powerpoint en Outlook

Een afspraak in 3 eenvoudige stappen

01.
U maakt een afspraak

U kunt gemakkelijk online of telefonisch een afspraak maken.

02.
Afspraakbevestiging

Binnen 24 uur ontvangt u een bevestiging.

03.
U word geholpen

De monteur helpt u op de afgesproken datum en tijd.

Overstappen naar de cloud? Dat kan met Office 365 zakelijk!

Wij zijn de expert op het gebied van Office 365 migraties. Wij zorgen voor een veilige en zorgeloze transitie naar de ‘cloud’.

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend Office 365 consult

Voordat u kunt gaan migreren naar Office 365 dient er eerst een consult plaats te vinden. Wij zullen samen met u gaan kijken naar de beste oplossingen. Bel ons direct voor een vrijblijvend consult.

Wat zijn onze zakelijke tarieven?

Bij Het Monteurs Team werken we met heldere prijzen. De kosten worden duidelijk van te voren besproken, zodat u niet voor verassingen komt te staan. De meeste problemen worden bij ons binnen een uur of twee uur opgelost. U kunt hulp krijgen op afstand, op locatie of uw apparaat laten halen of brengen. Ook ben je niet verplicht om lid te worden bij ons. Je kunt gewoon een opdracht plaatsen zonder ergens aan vast te zitten. 

Wilt u een afspraak maken?

Een afspraak maken kan eenvoudig online. Zo weet u gelijk hoe snel we u kunnen helpen. Heeft u vragen of komt u er niet uit kunt u ons natuurlijk altijd bellen.