Playstation 4 reparatie

Hulp op locatie of laat je apparaat ophalen
Vakkundig, binnen 24 uur geholpen
Vanaf € 37,50 al geholpen

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Professioneel je Playstation 4 laten repareren

Ben je bezig met je favoriete game op je PS4 en loopt die ineens vast? Dit is erg vervelend. We begrijpen dat je natuurlijk zo snel mogelijk weer verder wilt met je favoriete game. Het Monteurs Team helpt je graag bij je PlayStation 4 reparatie. Onze monteurs kunnen binnen 24 uur op locatie zijn of je kunt je apparaat laten ophalen. We gaan dan gelijk voor je aan de slag.

De meest voorkomende reparaties

 HDMI/USB poort vervangen

Een veelvoorkomend probleem is dat je geen beeld meer heb als je de PlayStation op wilt starten. Ook kan het voorkomen dat de USB poort niet meer wilt werken. Onze monteurs kunnen dit vakkundig en snel voor je repareren.

Blu-ray drive vervangen

Veel spellen worden ook nog uitgebracht op een Blu-ray disk, hierdoor word de Blu-ray drive van de PlayStation 4 veel gebruikt. Zo kan hij vreemde geluiden gaan maken of kan de dvd vast blijven zitten. Al deze problemen kunnen snel verholpen worden door ons vakkundige team.

 HDMI/USB poort vervangen

Als u de PlayStation al een tijd heeft dan kan het voorkomen dat u meldingen krijgt over verschillende foutcodes. Er kan bijvoorbeeld een defect zijn met de harde schijf die erin zit, hierdoor kan uw PlayStation erg traag zijn. Ook kan het voorkomen dat je game console al gecrasht is. Deze problemen zijn makkelijk te verholpen door een nieuwe harde schijf in te laten bouwen, zodat je weer een goed snel werkende PlayStation heb.

Playstation 4 laten repareren

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar