Wifi installeren

Laat u vandaag nog helpen

Een pc kan nog gemakkelijk eens met een kabel rechtstreeks op de modem aangesloten worden. Snel internet is dan gegarandeerd. Maar in steeds meer huishoudens is geen vaste pc meer aanwezig. Er wordt steeds meer gewerkt met mobiele apparatuur, zoals een laptop, tablet of een smartphone. Dan is draadloos internet via wifi eigenlijk de enigste optie. Zo kunnen meerdere mobiele apparaten gemakkelijk tegelijkertijd met het internet verbonden zijn. Heeft u problemen met wifi installeren of heeft u geen idee hoe u wifi moet installeren? Laat dan uw wifi professioneel installeren door Het Monteurs Team.

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Computer reparatie Den Bosch

Wat is wifi?

Wifi is een vorm van technologie waarmee het mogelijk wordt om internet op uw laptop, smartphone of tablet te ontvangen, zonder dat u hiervoor een kabel nodig heeft. Wifi maakt gebruik van radiogolven. Ieder mobiel apparaat is tegenwoordig voorzien van een wifi-chip en kan hiermee het wifi-signaal opvangen en gebruik maken van draadloos internet. Het is niet standaard zo dat wanneer u een internetabonnement afsluit, u ook de beschikking over wifi hebt.

In eerste instantie zult u een modem ontvangen. De modem zorgt ervoor dat u een internetverbinding in uw huis krijgt. Bij sommige internetproviders zit er een router in de modem geïntegreerd en dan is het wel mogelijk om wifi in te stellen. Als u al moeite heeft gehad om uw internetverbinding via de modem in te stellen, dan wordt het nog lastiger als u de wifi wilt instellen. Het Monteurs Team kan u hierbij ter hulp komen. De monteurs hebben ruime ervaring met wifi installeren en zorgen ervoor dat u overal in uw huis gebruik kunt maken van draadloos internet.

De router

De basis van wifi is een apparaatje dat verbonden is met antennes, ook wel een acces point genoemd. U zult misschien nog nooit van dit begrip gehoord hebben en u afvragen of u een acces point heeft? U heeft immers alleen een modem en router? De acces point zit tegenwoordig ingebouwd in de router. De router moet u tijdens wifi installeren aansluiten op de modem. U creëert hiermee een actief acces point, waardoor al uw mobiele apparaten met wifi contact kunnen maken. Het installeren van wifi kan soms lastig zijn. Misschien dat u de hardware nog kunt aansluiten, maar softwarematig krijgt u al snel te maken met diverse begrippen, zoals kanalen, bandbreedte en uiteraard ook een password. Het is absoluut aan te raden om uw wifi verbinding goed te beveiligen met een password. Zo kunnen onbevoegden geen misbruik van uw internetverbinding maken. Het beveiligen van wifi en het instellen van een password vergt dus wel enige kennis.

Laat Het Monteurs Team uw wifi installeren.

Wifi installeren is lang voor iedereen niet zo gemakkelijk. Toch is wifi tegenwoordig in iedere moderne woning noodzakelijk. Schakel daarom Het Monteurs Team in als u een goedwerkende wifi wenst. Ons team bestaat uit vakkundige monteurs die weten hoe wifi bij u geïnstalleerd moet worden. Wij zorgen voor aansluiting van de router en stellen ook softwarematig uw wifi in. Hierbij maakt het niet uit of u een Windowssysteem gebruikt of Apple-systemen, wij hebben met alle systemen ruime ervaring. Wilt u uw wifi vakkundig door ons laten installeren? U kunt dan zowel telefonisch als online een afspraak met ons maken.

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Wat zijn onze tarieven?

Bij Het Monteurs Team werken we met vaste prijzen. De kosten worden duidelijk van te voren besproken, zodat u niet voor verassingen komt te staan. De meeste problemen worden bij ons binnen een uur of twee uur opgelost. U kunt hulp krijgen op afstandop locatie of uw apparaat laten halen of brengenOok ben je niet verplicht om lid te worden bij ons. Je kunt gewoon een opdracht plaatsen zonder ergens aan vast te zitten

Hulp op afstand

29,95

  • U wordt sneller geholpen
  • Ideaal voor onderhoud
  • Lossen wij de problemen indien mogelijk op afstand op
  • Installeren software
Ophalen en brengen

35,-

  • Uw apparaat wordt opgehaald
  • Stellen wij het probleem vast
  • Bespreken we de kosten
  • Als uw apparaat gereed is wordt het teruggebracht

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar