Wifi valt steeds weg

Laat u vandaag nog helpen

Wanneer u gebruik maakt van wifi, dan heeft u normaliter overal in huis mobiel internet en kunt u hiermee al uw mobiele apparatuur verbinden. Maar heeft u het probleem van wifi valt steeds weg? Dan kan dit zeer irriterend werken. Dit kan wel eens voorkomen, maar vervelender is het als dit meerdere malen per dag voorkomt. Het is dan belangrijk om de oorzaak te achterhalen, want wifi valt nooit zomaar weg. Als u hierbij experts nodig heeft, schakel dan Het Monteurs Team in. Als vakkundige monteurs kunnen wij de oorzaak achterhalen en de verbinding herstellen.

Wilt u advies of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Computer reparatie Den Bosch

De router

Wifi valt steeds weg? Dan is het belangrijk om bij de bron te beginnen. Wifi wordt tot stand gebracht door een zender en een ontvanger. De zender is de router. Hier kan een probleem mee zijn. Er kan bijvoorbeeld een onderdeel in de router stuk zijn of niet meer goed werken. Houd er ook rekening mee dat een router maar een beperkte levensduur heeft van enkele jaren. Is uw router al erg oud? Dan is de levensduur ruim verstreken en moet u overwegen om uw router te vervangen. Met een nieuwe router profiteert u ook van alle nieuwe innovaties en technieken en een nieuwe router zal zeker ook sneller zijn.

Het kan ook zijn dat een ontvanger stuk is. De ontvanger zit in alle mobiele apparatuur die op wifi zijn aangesloten. U zult dan moeten nagaan of de ontvanger in uw laptop, tablet of smartphone nog wel werkt. Het is niet eenvoudig om defecten te ontdekken aan de router of ontvanger. Als u Het Monteurs Team hiervoor inschakelt, weet u zeker dat er mensen met expertise uw apparatuur kunnen nakijken op defecten.

Problemen met software

Voor wifi heeft u software nodig. Dit is software op uw computer, maar ook de router bevat software, ook wel firmware genoemd. Met enige regelmaat wordt firmware geüpdatet of vervangen. Met het installeren van nieuwe firmware voor uw router is de kans groot dat u van wegvallende wifi verlost bent. Ook op uw Windows of iMac moet u regelmatig een update uitvoeren, zodat de software up-to-date blijft. Ook drivers moet u regelmatig updaten of vervangen. Als u moeite heeft om uw firmware of software te updaten of te vervangen, dan Het Monteurs Team u hierbij helpen. Wij helpen u zowel met een Windowssysteem als een Applesysteem.

Druk bezette kanalen

Het wifi-signaal wordt uitgezonden over een bepaald kanaal. Maar het kanaal kan druk zijn, doordat ook uw buren dit kanaal voor hun wifi gebruiken. Het kan daarom helpen om eens van kanaal te wisselen en vervolgens te testen of u nog last heeft van uitval. Hiervoor heeft u meestal speciale software nodig. Wij weten exact welke software het beste is om uw kanalen te scannen en te zien hoe druk het kanaal is waarover u wifi ontvangt. Als de oorzaak hier ligt, stellen wij uw kanaal opnieuw in. Het kan ook zijn dat uw router te ver staat en u hierdoor niet voldoende wifi ontvangt. Soms kan het verplaatsen van de router al helpen of wij kunnen ook een extra acces point maken voor een sterker wifi-signaal.

Wifi valt steeds weg? Schakel dan Het Monteurs Team in

Als uw wifi regelmatig wegvalt, dan is het verstandig om actie te ondernemen, zodat u zich niet meer hoeft te irriteren. U kunt telefonisch of online via onze website een afspraak met ons maken. Wij zullen alle punten langsgaan om de oorzaak te analyseren en zo een oplossing voor u te zoeken. Mocht uw router stuk zijn of aan vervanging toe zijn? Wij kunnen u voorzien van goed advies welke router het beste is voor uw situatie. Wij zijn zeer vakkundig op het gebied van wifi installeren en problemen met wifi op te lossen, zodat u na onze komst weer geniet van een stabiele wifi-verbinding.

Bel voor telefonische afspraak of advies: 085 – 047 0734

Wat zijn onze tarieven?

Bij Het Monteurs Team werken we met vaste prijzen. De kosten worden duidelijk van te voren besproken, zodat u niet voor verassingen komt te staan. De meeste problemen worden bij ons binnen een uur of twee uur opgelost. U kunt hulp krijgen op afstandop locatie of uw apparaat laten halen of brengenOok ben je niet verplicht om lid te worden bij ons. Je kunt gewoon een opdracht plaatsen zonder ergens aan vast te zitten

Hulp op afstand

29,95

  • U wordt sneller geholpen
  • Ideaal voor onderhoud
  • Lossen wij de problemen indien mogelijk op afstand op
  • Installeren software
Ophalen en brengen

35,-

  • Uw apparaat wordt opgehaald
  • Stellen wij het probleem vast
  • Bespreken we de kosten
  • Als uw apparaat gereed is wordt het teruggebracht

Heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar